Bloggnorge.com // Min Bokhylle
Start blogg

Min Bokhylle

Bøker. bøker og mer bøker…

Min Bokhylle

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 25. juli , 2014 kl. 14:07

Hei dere!

Jeg er som dere sikkert ser ny her! Jeg har flere andre blogger som jeg bruker daglig, men de har ikke noe med denne å gjøre!

Som dere helt sikkert forstår når dere ser overskriften så er dette en ren bokblogg. Muligens med et og annet innslag av film i ny og ne. Men først og fremst vil det bli skrevet om bøker, bøker og atter bøker her.

Jeg er 28, jeg har familie og bor på landet. Jeg elsker dyr og har selv en katt. Utenom familien min, er min store lidenskap bøker. Jeg leser det meste jeg kommer over så lenge det er en historie som kan fange min interesse… Alt fra Harry Potter til Fifty shades of Grey!

Jeg leser mye på engelsk men jeg kommer til og skrive på norsk her. For det meste i vertfall.

Jeg elsker også å skrive selv og jeg har skrevet flere bøker som bare ligger å venter på at jeg skal ta mot til meg å sendt det inn til et forlag, eller ti… om jeg noen gang vil bli publisert… vel det er drømmen men er jo ikke sikkert det er en drøm jeg får oppfylt. Vi får se… som sakt så jobber jeg med saken. Jeg har for øyeblikket en to åring i hus så tiden strekker ikke helt til, men når han blir eldre vil det nok bli mer intensiv jobbing med det igjen!

Anyway… jeg håper jeg finner noen her som er interessert i å lese om og kanskje diskutere bøker med meg!

Snakkes!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.